Пратете подарок во џамијата Ал Акса

 

Многу од куќите, историски во посед на муслиманите во Ерусалим, имаат потреба од неодложно сеопфатно реновирање со цел нивно функционирање и избегнување на опасноста за конфискација. Ние во Ја Сакам Ал Акса сме посветени за да им помогнеме на муслиманите во Ерусалим со цел обнова на нивните куќи. 


Вие може да помогнете во обновата на една куќа во Ерусалим и да овозможите нивните законски сопственици да го задржат нивниот имот. Секоја обнова чини приближно 20.000 фунти (цените може да варираат зависно од куќата).


Просечна донација
*