Пратете подарок во џамијата Ал Акса

 

Ја сакам Ал Акса ви дава можност за да ги поддржите учениците на Ал Акса спонзорирајќи оброци за студентите кои учат или ја посетуваат џамијата Ал Акса. За само 4 фунти вие можете да му овозможите на некој ученик еден оброк кој на нив ќе им ја даде потребната сила и енергија за полесно учење. Оброците се подготвуваат и се служат од нашите посветени тимови во тек на целата година.


Просечна донација
*