Пратете подарок во џамијата Ал Акса

 

Мајката на Мерјем ја посветила својата ќерка да служи во џамијата Ал Акса. Сакате ли да оставите наследство за Ал Акса? Благословените ученици на џамијата Ал Акса се чуварите на светото место. Овие ученици имаат клучна улога во сочувањето и грижата на Ал Акса. Вие можете да помогнете за да се обезбеди еден специјален финансиски фонд од 250 фунти месечно за овие ученици за тие да учат со полн распоред во Ал Акса и да обезбедат извор на приходи за нив и нивните семејства.


Просечна донација
*