Say it with Love
Say it with a Gift

Ju lutem lëvizni miun tuaj ose përdorni butonin up (lartë)

Keni ndërmarrë hapin e parë për rrugen drejt Xhamisë Al Aksa.

Vazhdoni udhëtimin drejt Al Aksa Xhamisë.

Xhamia Al-Aksa është një nga tre vendet e shenjta që duhet vizituar gjat udhëtimit.

Vazhdoni udhëtimin drejt Al Aksa Xhamisë.

Shpërblimi i faljes së një namazi në Xhaminë Al Aksa është sikur të kesh falur qindra namaze , e ngjajshme me Xhaminë në Mekë dhe Medinë.

Vazhdoni udhëtimin drejt Al Aksa Xhamisë.

Muhamedi salallahu alejhi ve selem ka thënë: Për ata që nuk mund të shkojnë në Xhaminë Al Aksa i këshilloj të dërgojnë dhurata në këtë vend të shenjtë.

Vazhdoni udhëtimin drejt Al Aksa Xhamisë.

Al AKSA DHE JU

Ju jeni 0 kilometra larg Xhamisë Al Aksa

FILLONI UDHËTIMIN DREJT XHAMISË AL AKSA
Go forward
Go back