DHURATA JUAJ PËR XHAMINË AL- AKSA

 

Nuk ka mënyrë më të mirë të jepet një dhuratë nga e cila personi do të përfitojë në jetën e tij të tashme dhe të ardхshme, se të dhurohet një ekzemplar i Kuranit të Shenjtë. Çdo ekzemplar është shtypur me kujdes në token e shenjtë të Palestinës.


Donacioni mesatar
*