DHURATA JUAJ PËR XHAMINË AL- AKSA

 

Shumë nga shtëpitë historikisht në prone të myslimanëve në Jerusalem kanë nevojë për renovim urgjent ekstenziv me qëllim të shmangies së rrezikut për konfiskim. Këtu, në E dua Al Aksën ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar myslimanët në Jerusalem me qëllim të rindërtimit dhe renovimit të shtëpive të tyre. 


Ju mund të ndihmoni në rinovimin e një shtëpie në Jerusalem dhe të siguroni që pronarët e tyre ligjorë ta mbajnë pronën e tyre. Çdo rinovim përafërsisht kushton 20.000 funta (çmimet mund të ndryshojnë varësisht nga xhamia individuale).


Donacioni mesatar
*