DHURATA JUAJ PËR XHAMINË AL- AKSA

 

E dua Al-Aksën ju jep mundësi për ti mbështetur studentët e Al Aksës duke sponzorizuar ushqime për studentët që mësojnë ose vizitojnë Xhaminë e Al Aksës. Për vetëm 4 funta ju mund ti mundësoni një studentit një ushqim që atyre do tu japë energjinë që u nevojitet për të studiuar më lehtë. Ushqimet përgatiten dhe shërbehen nga ekipi unë i përkushtuar gjatë tërë vitit.


Donacioni mesatar
*