DHURATA JUAJ PËR XHAMINË AL- AKSA

 

Xhamia e bekuar e Al Aksës mund të pranojë deri në gjysmë milionë besimtarë por për shkak të kufizimit të transportit, shumë Myslimanë nuk kanë mjete për të shkuar në Al Aksa që të luten. Ju mund të bëni ndryshim rrënjësor për ta mbrojtur Xhaminë duke i rritur rradhët (safat) e besimtarëve në Al Aksa.

 

E dua Al Aksën sponzorizojnë autobusë që ti marrin Myslimanët për dhe nga Al Aksa pa pagesë. Ne kujdesemi për blerjen e mjeteve transportuese dhe paguajmë karburantin dhe pagat e vozitësve me qëllim që të mundësojmë transport falas për dhe nga Al Aksa për Myslimanët me banim në Palestinë.

Çdo autobus kushton 60.000 funta, karburanti kushton 100 funta për një ditë dhe paga e vozitësit kushton 150 funta për javë. Ju mund ta bëni këtë të ndodhë duke kontribuar pënë xhaminë Al Aksa.


Donacioni mesatar
*